Campaign of the Day: All the Taste, No Bitter Endings

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Τα καλά πράγματα αξίζουν να τελειώσουν εξίσου καλά. Είτε πρόκειται για παιχνίδι ποδοσφαίρου, μια βραδινή έξοδος με φίλους ή μια ταινία. Με αναζωογονητική γεύση, 3,2 υδατάνθρακες και 95 θερμίδες, η Heineken Silver μπορεί να ολοκληρώσει καθετί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς καμία πικρή νότα. Αυτήν ακριβώς την ιδιότητά της επικοινωνει η νέα μπίρα χαμηλών θερμίδων και χαμηλών υδατανθράκων που προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Heineken, λανσάροντας μια νέα δημιουργική πλατφόρμα στην αμερικανική αγορά με την ονομασία «All the Taste, No Bitter Endings».

Η καμπάνια που αναπτύχθηκε από την BBH USA υπογραμμίζει το βασικό σημείο διαφοροποίησης του προϊόντος -τη γεύση μιας τολμηρής lager με πιο καθαρό φινίρισμα- ενώ παράλληλα δείχνει πώς το brand μπορεί να ευθυγραμμιστεί με πολιτιστικές στιγμές που αξίζουν να ξαναγράψουν το δικό τους happy end.

Απόδειξη, το πρώτο σποτ της νέας καμπάνιας «Viking Saga», σε σκηνοθεσία του Tim Godsall, το οποίο δείχνει πώς ένα επίδοξο πικρό τέλος μιας επικής ιστορίας αγάπης των Βίκινγκς καταλήγει ευχάριστα με τη βοήθεια της Heineken Silver.

Ως μέρος της καμπάνιας 360, η BBH USA δημιούργησε OOH, digital, social και τηλεοπτικά σποτ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το καλοκαίρι, ενώ αναμένονται σημαντικές συνεργασίες με την Formula 1 και το Coachella Valley Music and Arts Festival, το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής και τεχνών που πραγματοποιείται στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια, στην κοιλάδα Coachella στην έρημο του Κολοράντο.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Publicis, το agency BBH USA και το δημιουργικό πρακτορείο Le Pub.