23 Απρ 2024
READING

Η NN Hellas μεγάλωσε και το επικοινωνεί με νέα καμπάνια

1 MIN READ

Η NN Hellas μεγάλωσε και το επικοινωνεί με νέα καμπάνια

Η NN Hellas μεγάλωσε και το επικοινωνεί με νέα καμπάνια

Πιστή στην δημιουργία σποτ με νοηματική συνέχεια, η ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ Hellas παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική της ταινία για το 2023, με τίτλο «Όταν Μεγαλώσω», η οποία αποτελεί εξέλιξη της περσινής.

Η περυσινή ταινία ενέπνεε με πέντε αληθινές ιστορίες πρωταγωνιστών που μεγαλώνουν, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν, να εξελίσσονται και να μην το βάζουν κάτω, εξελίσσοντας την καμπάνια του 2021 «Η Ζωή Είναι Πάντα Μπροστά».

Στόχος της εταιρείας ήταν να δείξει πως η ΝΝ μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες της, αντιμετωπίζοντας εμπόδια, προκλήσεις και έχοντας όνειρα. Καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να δίνει την ίδια υπόσχεση, να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους.

Φέτος, για την NN Hellas η έννοια «μεγαλώνω» σημαίνει ότι έρχεται πιο κοντά στα σχέδιά της, να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξε να μιλήσει στους πελάτες της μέσα από τέσσερις αισιόδοξες ιστορίες ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τη ζωής τους προς το καλύτερο.

Ανάλογα, η NN συνδυάζει τα taglines των τριών καμπανιών της για να ανακοινώσει ότι συνεχίζει με διευρυμένο δίκτυο, ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να στηρίζει τα σχέδια των πελατών της και όσα έχουν σημασία για εκείνους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.