26 Απρ 2024
READING

Η 4 Wise Monkeys δημιουργεί για τα Caprice Παπαδοπούλου

1 MIN READ

Η 4 Wise Monkeys δημιουργεί για τα Caprice Παπαδοπούλου

Η 4 Wise Monkeys δημιουργεί για τα Caprice Παπαδοπούλου

Είτε είναι κάποιος νέος οδηγός, είτε εργαζόμενος, είτε γονιός, τα λαχταριστά Caprice με λαχταριστή πραλίνα φουντουκιού και τραγανή γκοφρέτα, του αξίζουν. Και με το παραπάνω, όταν οι προκλήσεις γύρω του είναι καθημερινές, όπως δείχνει και η νέα καμπάνια με την υπογραφή της 4 Wise Monkeys.

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυση που σου αξίζει», τα Caprice Παπαδοπούλου συνεργάστηκαν  με την 4 Wise Monkeys, για να δημιουργήσουν μια καμπάνια με τρία σποτ και στόχο να υπενθυμίσουν στο κοινό γιατί του αξίζει μια προσωπική επιβράβευση κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας.

Στα τρία σύντομα τηλεοπτικά σποτ, οι διαφορετικοί πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες, οι οποίες λειτουργούν σαν μικρά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Όταν είναι νέος οδηγός (ή και όχι) και καταφέρνει να παρκάρει σε μία στενή θέση, παρ’ όλες τις δυσκολίες. Όταν η ζωή στο γραφείο έχει τις δυσκολίες της, αλλά ο εργαζόμενος καταφέρνει να φέρνει κάθε task και παρουσίαση εις πέρας. Όταν καταφέρνει να οργανώσει άψογα ένα παιδικό πάρτυ, παρ’ όλες τις εκκρεμότητες και τις καθυστερήσεις. Σε κάθε συνθήκη, αξίζει ένα Caprice.

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεόραση και digital. Την παραγωγή των τηλεοπτικών σποτ ανέλαβε η Parasol, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.