19 Απρ 2024
READING

Trending Now: The Dip Roller

2 MIN READ

Trending Now: The Dip Roller

Trending Now: The Dip Roller

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η καναδέζικη αλυσίδα Pizza Pizza, γνωστή για τις εμβληματικές dip της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας της εφεύρεσης: του Dip Roller. Αντλώντας έμπνευση από ένα συνηθισμένο ρολό και το δίσκο βαφής, το Dip Roller έχει σχεδιαστεί σε σμίκρυνση ώστε να επιτρέπει στους λάτρεις της πίτσας να εφαρμόζουν μια ομοιόμορφη στρώση dip σε κάθε κομμάτι πίτσας.

Τι δουλειά όμως έχει το dip με την πίτσα; Η αλυσίδα εισήγαγε για πρώτη φορά τις σάλτσες dip, συμπεριλαμβανομένου του ευπώλητου Creamy Garlic, στο μενού της πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, ανοίγοντας έτσι μια νέα προϊοντική κατηγορία. Σύμφωνα με έρευνα, πάνω από το 70% των Καναδών ισχυρίζονται ότι το dip είναι ένας καθοριστικός παράγοντας όταν αποφασίζουν από πού θα παραγγείλουν πίτσα, ενώ πάνω από το 60% συνηθίζουν να “βυθίζουν” ολόκληρο το τριγωνικό κομμάτι πίτσας μέσα.

Με την πεποίθηση της Pizza Pizza ότι “όλοι αξίζουν μια γευστική πίτσα”, αυτή η διασκεδαστική εφεύρεση βοηθά τους Καναδούς να απολαμβάνουν την πίτσα τους με τον αγαπημένο τους τρόπο, ανεξάρτητα από το πώς τους αρέσει να την βουτούν στο dip. Το μικροσκοπικό Dip Roller είναι εύκολο να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πίτσα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.