24 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Cadbury Worldwide Hide

2 MIN READ

Campaign of the Day: Cadbury Worldwide Hide

Campaign of the Day: Cadbury Worldwide Hide

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και brands που λανσάρουν ειδική κατηγορία προϊόντων για τη συγκεκριμένη σεζόν επικοινωνούν τις ενέργειές τους με κάθε τρόπο. Έτσι η βρετανική Cadbury για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ενεργοποίησε το Cadbury Worldwide Hide, το virtual κυνήγι πασχαλινών αβγών.

Μετά την επιτυχία των δύο τελευταίων ετών όπου κρύφτηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο αβγά, η Cadbury αποφάσισε φέτος να πάει την καμπάνια στο επόμενο επίπεδο. Αυτή τη φορά δημιουργώντας DOOH χρησιμοποιώντας ανώνυμα δεδομένα απόκρυψης από την πλατφόρμα Worldwide Hide. Οι εξατομικευμένες ψηφιακές διαφημίσεις σε συνεργασία με το θα εμφανίζονται σε εννέα βασικές πόλεις στη Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων του Μπρίστολ, του Λονδίνου, του Μπέρμιγχαμ, του Λίβερπουλ, του Λιντς, του Κάρντιφ Μάντσεστερ, του Νότιγχαμ και της Γλασκώβης. Θα διαθέτουν πραγματικές κρυψώνες που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα, η καθεμία στην πόλη όπου εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

Στην εικονική αυτή εμπειρία ο χρήστης μπορεί να κρύψει δωρεάν το χαρακτηριστικό μοβ πασχαλινό αυγό της Cadbury οπουδήποτε στον κόσμο μεσω της εφαρμογής Google Maps Street View και να προσκαλέσει αυτόν που θέλει να το βρει, αφού ακολουθήσει μια σειρά από “ίχνη” που του αποστέλλονται με email. Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα επτά φυσικά πασχαλινά αυγά Cadbury Worldwide Hide που διατίθενται σε limited edition και 16.000 τεμάχια μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για κάθε σοκολατένιο αβγό που αγοράζεται, η Cadbury θα δωρίσει ένα πασχαλινό προϊόν σε τράπεζες τροφίμων σε όλο το δίκτυο Trussell Trust της Βρετανίας. Εξάλλου, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό δίκτυο για 13 χρόνια, διοργανώνοντας ανάλογα κυνήγια πασχαλινών αβγών στις εγκαταστάσεις του με αντίστοιχα οφέλη για τους φιλοξενούμενούς του.

Η κεντρική ταινία 20” παρακολουθεί ένα γιγαντιαίο μοβ αβγό να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω τις πιο απίθανες τοποθεσίες -μια παραλίσα, στο δάσος, ένα μικρό χωριό- με το voiceover να αναφέρει “Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να κρύψεις ένα πασχαλινό αβγό οπουδήποτε στον κόσμο για κάποιον που αγαπάς;” και “Σε ένα μέρος που σημαίνει κάτι μόνο για εσάς και για εκείνους”. Το σποτ καταλήγει σε μια γυναίκα που βρίσκεται ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και τοποθετεί ένα αυγό στην τοποθεσία που έχει επιλέξει στο κινητό της.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της VCCP London.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.