25 Απρ 2024
READING

Trending Now: On-Demand 3D-Printed Sneakers

1 MIN READ

Trending Now: On-Demand 3D-Printed Sneakers

Trending Now: On-Demand 3D-Printed Sneakers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Madeium, μια πλατφόρμα για το σχεδιασμό τόσο φυσικών όσο και ψηφιακών προϊόντων, συνεργάστηκε με τον πάροχο τεχνολογίας Web3, Intertrust, για να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας και των υποδημάτων. Τώρα, μια εντελώς νέα γενιά αθλητών, σχεδιαστών και influencers μπορούν να δημιουργήσουν και να πουλήσουν τα δικά τους 3D-printed sneakers κατά παραγγελία.

Και όχι μόνο αυτό – τα sneakers αποστέλλονται απευθείας στον πελάτη, φέροντας ενσωματωμένες ετικέτες NFC, μέσω των οποίων και με τη βοήθεια της τεχνολογίας της Intertrust, παρακολουθούνται οι δευτερεύουσες πωλήσεις και κατοχυρώνονται τα δικαιώματα στους δημιουργούς.

Η Yxung είναι το πρώτο brand αθλητικών παπουτσιών που δημιουργήθηκε στο Madeium και επωφελείται από την παραγωγή υποδημάτων σε μικρές παρτίδες.

Συνδυάζοντας το Web3 και τα συμβατικά εμπορικά μοντέλα, το Madeium είναι έτοιμο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί περιεχομένου του σήμερα και του αύριο δημιουργούν έσοδα από τα προϊόντα τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.