Ένα προεκλογικό σποτ, αλλιώτικο από τα άλλα, δημιούργησε η Cicero για τα Praktiker

Τα συνθήματα που σημάδεψαν την εκλογική ιστορία της χώρας, αποκτούν άλλο νόημα στη νέα καμπάνια που δημιούργησε η Cicero για το Praktiker και τα προϊόντα κήπου και εξωτερικού χώρου.

Το μπαλκόνι δεν ξεχνά τι σημαίνει ψησταριά. Υπάρχει καλύτερη βεράντα – Και την θέλουμε.
Πρώτη φορά αρωματικά. Βρέξει χιονίσει, ο κήπος θα ανθίσει. Το σαλόνι είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Γιατί φυτά υπάρχουν!

Οι “πολιτικοί” συνδυασμοί της τηλεοπτικής διαφήμισης για το Urban Kipos Praktiker περιγράφουν ένα διαφορετικό εκλογικό περιβάλλον από αυτό που έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

H νέα, χιουμοριστική, retail καμπάνια, με την υπογραφή της The Cicero, αναδεικνύει τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων του Praktiker, τη θέση τους στους εξωτερικούς (και όχι μόνο) χώρους του ελληνικού σπιτιού.

Mε όχημα τα πολιτικά συνθήματα άλλων εποχών βγήκε, αρχικά, ως teaser σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα και στη συνέχεια «τρέχει» και σε digital με ισχυρή παρουσία, ενέργειες δημοσιότητας και με προωθητική ενέργεια σε συνεργασία με τον Pepper. Επιπλέον, θα «τρέξει» μέχρι περίπου το τέλος της επόμενης εβδομάδας με το corporate spot κι έπειτα θα δώσει τη σκυτάλη στα tactical προϊοντικά spot που θα προβάλλονται μέχρι και τον Μάιο.

Την παραγωγή της ανέλαβε η Μagikon, σε σκηνοθεσία Πάνου Κορώνη.