28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Every color has a story

2 MIN READ

Campaign of the Day: Every color has a story

Campaign of the Day: Every color has a story

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Vencedor Paints, η κορυφαία μάρκα χρωμάτων του Περού, ξεκίνησε μια καμπάνια όπου η ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο, αφηγούμενη ανθρώπινες ιστορίες, καθεμία με το δικό της χρώμα. Ή και το αντίστροφο.

Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό του το agency Circus Grey Peru που εμπνεύστηκε μια καμπάνια με τίτλο “Κάθε χρώμα έχει μια ιστορία” και θα περιλαμβάνει μια σειρά από ταινίες που θα αντιστοιχούν σε δημοφιλή χρώματα της εταιρείας. Η πρώτη που κυκλοφόρησε με τον τίτλο “Celeste” (απόχρωση του κυανού πετρόλ), αφηγείται την ιστορία ενός πρόσφατα χήρου παππού. Αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, μετακομίζει με το γιο και την εγγονή του, οι οποίοι προσπαθούν να του φτιάξουν τη διάθεση χρησιμοποιώντας το αγαπημένο χρώμα της εκλιπούσας γυναίκας του.

Έτσι η Vencedor Paints αποδεικνύει ότι η δύναμη του storytelling θα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθεί με τους ανθρώπους, ειδικά σε αυτές τις στιγμές που τα περισσότερα brands σταμάτησαν να λένε όμορφες και συναισθηματικές ιστορίες. Η ταινία που προβλήθηκε στην έκδοση διάρκειας 2,5 λεπτών, εξάλλου, έγινε αμέσως επιτυχία στη χώρα, με τον κόσμο να ταυτίζεται με τους ήρωες και την δική τους ιστορία.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε από την Rebeca Films, μια από τις σημαντικότερες περουβιανές εταιρείες παραγωγής και τη σκηνοθεσία του Αργεντινού σκηνοθέτη Emiliano Cruz Lopez με έδρα το Λος Άντζελες.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Circus Grey Peru.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.