19 Απρ 2024
READING

Το efood στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες του σεισμού σε Συρία και Τουρκία

2 MIN READ

Το efood στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες του σεισμού σε Συρία και Τουρκία

Το efood στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες του σεισμού σε Συρία και Τουρκία

Ενισχύει την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες, την εθελοντική ομάδα Humanity Greece και την οργάνωση Solidarity Now

Το efood, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης “Love Delivered”, ενισχύει την παροχή άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, τόσο μέσα από την ενεργοποίηση των χρηστών της πλατφόρμας του όσο και με επιπλέον δωρεά σε είδη πρώτης ανάγκης.

Για την άμεση συμβολή στους πληγέντες από τους πρόσφατους σεισμούς, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood μπορούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, να κάνουν δωρεά 1€, προσφέροντας οικονομική βοήθεια, για την αγορά ειδών που θα καλύψουν βασικές ανάγκες των σεισμοπαθών, ενισχύοντας έτσι την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες.

Μάλιστα, η μεγάλη ανταπόκριση των χρηστών της πλατφόρμας από την πρώτη στιγμή, έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 25.000 ευρώ, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Θέλοντας να διευρύνει τη συμβολή του στη στήριξη των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που επλήγησαν από τους σεισμούς, το efood προχωράει σε επιπλέον δωρεά ύψους 10.000€, σε είδη πρώτη ανάγκης, τα οποία θα αποδοθούν στο Humanity Greece, σε μια από τις πιο δυναμικές εθελοντικές ομάδες που συντονίζει τη συλλογή, αποθήκευση και διανομή αγαθών για τις περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

Επιπλέον, προχωράει στη δωρεά του απαραίτητου εξοπλισμού (κράνη, γάντια, φακούς, μπότες), στην Solidarity Now, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αποστολή της οργάνωσης στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας, για την καταγραφή των αναγκών και την οργάνωση της παραλαβής των προμηθειών από την Ελλάδα καθώς και για την οργάνωση δράσεων ψυχαγωγίας των παιδιών, στις πολύπαθες πόλεις.

Παράλληλα με το πρόγραμμα “Love Delivered” για την Συρία και την Τουρκία, η εθελοντική ομάδα του efood ξεκίνησε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη διαβίωσης, παιδικά και βρεφικά ρούχα, είδη ατομικής υγιεινής), τα οποία σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.