28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Hyundai Re:Style 2023 | Move with the vibe

2 MIN READ

Campaign of the Day: Hyundai Re:Style 2023 | Move with the vibe

Campaign of the Day: Hyundai Re:Style 2023 | Move with the vibe

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Hyundai συνεχίζει να είναι καινοτόμος στον σημαντικό τομέα της βιωσιμότητας, ανακυκλώνοντας και επανεξετάζοντας κάθε χρόνο τα υλικά αυτοκινήτου για το πώς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία της μόδας. Για το λόγο αυτό δημιούργησε το Hyundai Re:Style, μια πρωτοβουλία, που παρουσιάζει αυτές τις φρέσκες ιδέες σε συνεργασία με διαφορετικούς κάθε χρόνο σχεδιαστές.

Στο πλαίσιο αυτό, για τέταρτη χρονιά, το agency Innocean, η εταιρεία δημιουργικής παραγωγής με έδρα το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, Builders Club, και η Hyundai κυκloφόρησαν την κεντρική ταινία της καμπάνιας του φετινού Re:Style, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Jeremey Scott.

Φετινός στόχος ήταν η νέα συνεργασία όχι μόνο να επικεντρωθεί στη βιωσιμότητα, αλλά και στην καινοτομία και να διευρύνει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Huyndai μέσω καινοτόμου σχεδιασμού. Ο Jeremey Scott που είναι γνωστός ως «ο τελευταίος επαναστάτης της μόδας» ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να τονίσει αυτόν τον στόχο. Δημιούργησε πρωτοποριακές εμφανίσεις χρησιμοποιώντας παροπλισμένα υλικά αυτοκινήτου, από ελαστικά και ζώνες ασφαλείας μέχρι πλαϊνούς καθρέφτες και λαβές. Αυτά τα υλικά είτε προέρχονταν από φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Hyundai όπως το IONIQ 6 είτε ήταν ανακυκλωμένα υλικά από παλιοσίδερα.

Ο στόχος πίσω από την πρωτοβουλία Re:Style είναι να τονιστεί ότι δεν υπάρχουν όρια στη βιωσιμότητα ή την καινοτομία και ότι με αυτές τις μοναδικές συνεργασίες, η μόδα μπορεί να προχωρήσει στο μέλλον με μια νέα προσέγγιση.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του agency Innocean.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.