23 Απρ 2024
READING

Trending Now: The Ice Pod

2 MIN READ

Trending Now: The Ice Pod

Trending Now: The Ice Pod

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η κρυοθεραπεία συνδέεται με μια σειρά από οφέλη, ειδικά για τους αθλητές. Το “The Ice Pod” αναπτύχθηκε από την Pod Company με στόχο να βοηθήσει κάθε άτομο -και τους αθλητές- να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο δικό του ατομικό ντους πάγου.

Αντί να καταβρέχεται με παγωμένο νερό, ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα με την απόκτηση του “The Ice Pod” να προσθέσει παγάκια και νερό και να απολαύσει τη δική του wellness θεραπεία κρυοθεραπείας, που του εξασφαλίζει σφριγηλότητα και ευεξία. Πρόκειται εξάλλου για μια μέθοδο μυικής αποκατάστασης που ακολουθούν πλέον αθλητές του NBA, των Ολυμπιακών Αγώνων και του ποδοσφαίρου.

Το προϊόν έχει κατασκευαστεί τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση και διαθέτει χωρητικότητα, που είναι κατάλληλη για έναν μόνο χρήστη, ύψους μέχρι και 2,10 μ. Η ατομική αυτή “πισίνα” διατίθεται σε μοντέλα Standard και 2.0 PRO, τα οποία αξιολογούνται για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές, αντίστοιχα. Η διαφοροποίησή τους αφορά τη διατήρηση του πάγου. Το Standard θα διατηρήσει τον πάγο του μπάνιου κρύο για έως και 24 ώρες, ενώ το 2.0 PRO έχει διπλή μόνωση για να τον κρατήσει κρύο για έως και τέσσερις ημέρες.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.