26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Volvo Lifestyler Trolley

2 MIN READ

Trending Now: Volvo Lifestyler Trolley

Trending Now: Volvo Lifestyler Trolley

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα “έξυπνα” έπιπλα και τα σύγχρονα gadgets έχουν αποκτήσει τον δικό τους μοναδικό χώρο στη σύγχρονη ζωή. Η Volvo συνδυάζει και τα δύο σε ένα συμπαγές και πολυμορφικό τρόλεϊ, με μοναδική αισθητική και σχεδιασμό από την PDF Haus.

Το Volvo Lifestyler Trolley είναι ένα “έξυπνο” φορητό έπιπλο που μπορεί να αξιοποιηθει για οικιακή χρήση, αλλά και για παρέχει στους εργαζόμενους από το σπίτι την κατάλληλη υποστήριξη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια φορητή κατασκευή που θυμίζει τρόλεϊ, διαθέτοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης τόσο στο επάνω τμήμα όσο και στο εσωτερικό του, μεγιστοποιώντας τα οφέλη χρήσης για τους εργαζομένους.

Το “έξυπνο” έπιπλο εστιάζει στην καινοτομία. Πώς θα μπορούσε εξάλλου να μην συμβεί κάτι τέτοιο από μια αυτοκινητοβιομηχανία που φημίζεται για τα αξιόπιστα οχήματά της από το 1927;

Το Volvo Lifestyler Trolley ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία από τα μοντέλα οχημάτων της σουηδικής μάρκας αυτοκινήτων και καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του τρόπου ζωής του σημερινού καταναλωτή.
Διαθέτει ένα ενσωματωμένο touch σημειωματάριο, το Workpad, για γρήγορη καταγραφή σημειώσεων, που διαθέτει μνήμη όπου μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύσει μια σειρά από προκαθορισμένες καθημερινές ρουτίνες. Η λειτουργικότητά του επεκτείνεται περαιτέρω με ένα έξυπνο ξυπνητήρι και ρολόι για να παρακολουθεί τις λίστες υποχρεώσεων ή τα χρονοδιαγράμματα. Ο φωτισμός στο τρόλεϊ μπορεί επίσης να αλλάξει ανάλογα με την κατάσταση του χρήστη, όπως κατά τη διάρκεια της εργασίας, της μελέτης ή δημιουργικών εργασιών ελεύθερου χρόνου, όπως η ζωγραφική.

Στην πίσω πλευρά, υπάρχει χώρος για τη διατήρηση σημαντικών αρχείων και εγγράφων χωρίς να είναι ορατά, κάτι που συμβαίνει και με τη διαχείριση των καλωδίων στο κάτω πίσω μέρος του τρόλεϊ. Στην οργάνωση βοηθούν και τα εσωτερικά συρτάρια που μπορούν επίσης να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.