28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Just Another Night Out

2 MIN READ

Campaign of the Day: Just Another Night Out

Campaign of the Day: Just Another Night Out

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Heineken και το agency Le Pub Brazil αμφισβητούν το στερεότυπο που θέλει το gaming να είναι ένα αντικοινωνικό χόμπι. Λανσάροντας την «Not All Nights Out are Out», μια παγκόσμια καμπάνια που συνδυάζει την κουλτούρα του παιχνιδιού με το κοινωνικό πνεύμα της μάρκας Heineken, η ολλανδική ζυθοποιία αποδεικνύει πώς η διαδικτυακή ψυχαγωγία μπορεί να αποτελέσει μια ακόμη σημαντική στιγμή κοινωνικοποίησης.

Η καμπάνια αποτελείται από μια κύρια ταινία, με τίτλο «Just Another Night Out», καθώς και μια σειρά από άλλες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων σύντομων σποτ με παράπλευρες ιστορίες, παιχνίδια σε μπαρ και άλλες δημιουργικές ενεργοποιήσεις.

Η κύρια ταινία «Just Another Night Out», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Γάλλου σκηνοθέτη Φρεντερίκ Πλανσόν, αφηγείται την ιστορία της Άλεξ και τριών φίλων της. Χρησιμοποιώντας την πόλη του Σάο Πάολο ως φόντο, η πρωταγωνίστρια αντιμετωπίζει πολλές απροσδόκητες προκλήσεις στο δρόμο της για μια βραδιά διασκέδασης με φίλους. Η οποία δεν τελειώνει με την αναμενόμενη κλασική σκηνή του μπαρ που συνδέεται διαχρονικά με την κοινωνικοποίηση, αλλά με την έναρξη ενός κοινού online game. Πάντα παρέα με ένα μπουκάλι Heineken.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Le Pub Brazil.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.