26 Απρ 2024
READING

Trending Now: The Interview Store

1 MIN READ

Trending Now: The Interview Store

Trending Now: The Interview Store

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Απαντώντας στην πλειονότητα (53%) των Gen Z-ers ότι δυσκολεύονται να ανελιχθούν στην καριέρα τους λόγω του μέσου κόστους παρακολούθησης συνεντεύξεων για δουλειά, η βρετανική ψηφιακή πλατφόρμα τεχνολογίας Trainline άνοιξε το πρώτο της pop-up κατάστημα μόδας για να παρέχει στα μέλη της ρούχα κατάλληλα για συνεντεύξεις – και μάλιστα δωρεάν.

Η Trainline ερεύνησε 2.000 ενήλικες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και διαπίστωσε ότι το μέσο κόστος για την ανεύρεση μιας νέας εργασία κοστίζει στους 16-24 ετών συνολικά 103,15 λίρες, με τους υποψήφιους να ξοδεύουν συνήθως 31,28 λίρες για νέα ρούχα και 22,54 λίρες για μετακινήσεις προκειμένου να πάρουν μέρος σε συνεντεύξεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εύρεσης εργασίας.

Το “Interview Store” όπως ονομάζεται, στοχεύει να βοηθήσει την Gen Z να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της με αγαπημένα ρούχα που προέρχονται από second-hand προμηθευτές. Αυτό το βιώσιμο κατάστημα φιλοδοξεί να ευθυγραμμιστεί αξιοπρεπώς με τις αξίες της νέας γενιάς, εκ των οποίων τα δύο τρίτα αναζητούν ενεργά και διαρκώς μια νέα θέση εργασίας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.