28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Heinz x Absolut Vodka

2 MIN READ

Campaign of the Day: Heinz x Absolut Vodka

Campaign of the Day: Heinz x Absolut Vodka

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ένα χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε την πρώτη της σάλτσα ζυμαρικών στην αγορά, η Kraft Heinz New Ventures ανακοίνωσε μια από τις πιο απροσδόκητες συνεργασίες της χρονιάς.

Η Heinz συνεργάστηκε με την premium μάρκα βότκας Absolut Vodka για να πραγματοποιήσει τα όνειρα όσων λατρεύουν το πιάτο pasta alla vodka, λανσάροντας την πρώτη limited edition σάλτσα ζυμαρικών ντομάτας με βότκα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια περιορισμένη έκδοση.

Η συνταγή για το ιδιαίτερο πιάτο αποδομείται και επαναλανσάρεται στο ευρύ κοινό μέσα από μια καμπάνια με την υπογραφή της Wunderman Thompson Spain. Εμπνευσμένη από τις βασικές διαφημίσεις της Absolut του 1980 που διαθέτουν απλό οπτικό σχέδιο, η καμπάνια αποτίει φόρο τιμής στις εμβληματικές διαφημίσεις της μάρκας βότκας με μικρές ανατροπές που οφείλονται στην παρουσία της Heinz, όπως αποτυπώνονται στα διαφορετικά taglines: «Absolutely Heinz», Ridiculously Good», «Absolutely Tomato. Ridiculously Good», «Absolutely Pasta. Ridiculously Good» και «Absolutely Foodie. Ridiculously Good».

Η καμπάνια ξεκίνησε με OOH σε όλο το Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών πινακίδων στην πλατεία Leicester Square, στο Westfield London, στον κυκλικό κόμβο της Old Street και στις τοποθεσίες TfL και National Rail, καθώς και wildposting σε διάφορες τοποθεσίες. Μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ακολουθήσει αργότερα αυτήν την εβδομάδα με αναρτήσεις στα κανάλια Heinz και Absolut με το hashtag, #AbsolutelyHeinz.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Wunderman Thompson Spain.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.