Καμπάνια του efood market για γρήγορη παράδοση

“Supermarket, super γρήγορα” υπόσχεται το efood market ότι θα γίνεται η παράδοση για τα ψώνια της εβδομάδας, τα φρέσκα λαχανικά και τα κρεατικά, ακόμη και τα snack που χρειάζονται οι καταναλωτές καθημερινά.

Στο νέο σποτ που προβάλλεται ήδη στους τηλεοπτικούς δέκτες, το efood συμπράτει με την DK Films για να προβάλει πώς αυξάνει τις δυνατότητες αγορών των καταναλωτών του, ενδυναμώνοντας τις προϊοντικές κατηγορίες του με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και κρέατα, τα οποία παραδίδει «μέσα σε λίγα λεπτά από την παραγγελία».

Η ενδυνάμωση των συγκεκριμένων κατηγοριών, ενισχύουν τη δυναμική του efood market, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επιλέγουν για τις βασικές τους αγορές το ηλεκτρονικό super market του efood. Οι κωδικοί είναι διαθέσιμοι στις 7 πόλεις λειτουργίας του efood market, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο. Η διαχείριση και διανομή των παραγγελιών θα πραγματοποιείται μέσα από τα 30+ darkstores που έχει δημιουργήσει το efood, σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας είναι η δυνατότητα για άμεση παράδοση των προϊόντων, με ένα δημιουργικό γεμάτο αμεσότητα και ταχύτητα, που επιμελήθηκε πλήρως η ομάδα του in-house, με την παραγωγή να την αναλαμβάνει η DK Films.