23 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Lady & The Tramp

2 MIN READ

Campaign of the Day: Lady & The Tramp

Campaign of the Day: Lady & The Tramp

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το timing φαίνεται σωστό ενόψει της επετείου 100 χρόνων της Disney. Η Barilla εμπνεύστηκε από την εμβληματική ταινία του 1955, “Η Λαίδη και ο Αλήτης” για να δημιουργήσει ένα τρυφερό διαφημιστικό σποτ, προκειμένου να προωθήσει τη σειρά Barilla Al Bronzo ως το ιδανικό συστατικό για ένα αξέχαστο γεύμα, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Η σειρά Al Bronzo της Barilla περιλαμβάνει προϊόντα που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν την ίδια σπίθα για περιπέτεια με αυτή που αποτυπώθηκε στον επανασχεδιασμό της θρυλικής σκηνής από την ταινία “Η Λαίδη και ο Αλήτης”, όπου οι δύο πρωταγωνιστές μοιράζονται ένα πιάτο ζυμαρικά στο πίσω μέρος ενός ιταλικού εστιατορίου.

Με μια ανανεωμένη παραδοσιακή μέθοδο, την Lavorazione Grezza, η νέα σειρά ζυμαρικών έχει μια άνευ προηγουμένου τραχιά και ανάγλυφη υφή που “κρατά” τη σάλτσα μέχρι την τελευταία μπουκιά. Στο σποτ μεταμορφώνονται στο ιδανικό πιάτο διά χειρός του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, του Davide Oldani.

Η διαφήμιση αυτή όμως δεν προέκυψε τυχαία. Η μάρκα ζυμαρικών διεξήγαγε μια έρευνα που έδειξε ότι η οικογένεια, οι φίλοι και το φαγητό είναι πιο σημαντικά από ποτέ στο τρέχον παγκόσμιο κλίμα, καθώς το 55% των ερωτηθέντων θα ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους φέτος, και το 29% θα επιθυμούσε να βιώνει πιο ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Publicis Italy (Le Pub).

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.