Νέες Κάψουλες Single Origin Espresso από τον Γρηγόρη!

Ο Γρηγόρης διευρύνει την προϊοντική του γκάμα στις Κάψουλες Espresso και λανσάρει μια νέα σειρά Single Origin. Πρόκειται για δύο νέες γευστικές επιλογές, 100% Arabica, που υπόσχονται να σας χαρίσουν υπέροχες εμπειρίες καφέ και να σας ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές.

Στην Αιθιοπία, όπου οι κάψουλες Ethiopia εντυπωσιάζουν με το δυνατό άρωμα και τις σοκολατένιες γεύσεις τους και τη Γουατεμάλα, με το χαρμάνι Guatemala να ξυπνάει τις αισθήσεις με το φρουτώδες άρωμα και τη γλυκιά του οξύτητα.

Οι νέες single origin Κάψουλες Espresso Guatemala & Ethiopia διατίθενται σε υπέροχες χρωματιστές συσκευασίες, έχουν ένταση 7/10 και είναι κλεισμένες σε κάψουλες αλουμινίου, ώστε να διατηρούν αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση τους. Είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές Nespresso (original line) και αποτελούν την ιδανική λύση για μια πληθώρα περιστάσεων στο σπίτι, το γραφείο ή την εκδρομή, δίνοντάς τη δυνατότητα να ετοιμάζουμε παντού τον αγαπημένο μας καφέ.

Ανακαλύψτε τις νέες Single Origin Kάψουλες Espresso Guatemala & Ethiopia σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης ή online στο gregorys.gr ή το Gregory’s e-order app και επωφεληθείτε της προσφοράς σε τιμή γνωριμίας για να απολαύσετε υψηλή ποιότητα και μια ακαταμάχητη γευστική εμπειρία καφέ.