Trending Now: Φουτουριστικά κράνη για μοτοσυκλετιστές

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η εταιρεία digital creator Coldstar Art, γνωστή για την προτίμησή της στους ήρεως της Marvel, αποκάλυψε πρόσφατα μια νέα σειρά φουτουριστικών σχεδίων για κράνη που είναι εμπνευσμένα από δημοφιλείς κινηματογραφικούς υπερήρωες.

Συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και τα πρώτα κράνη αντλούν τη θεματολογία τους από τους Transformers της Hasbro.

Τα δύο πρώτα κράνη της σειράς αφορούν τον Bumblebee, τον ήρωα της ταινίας spin-off και πρίκουελ της σειράς ταινιών Transformers, με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, τις μαύρες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο γείσο για επιπρόσθετη ασφάλεια. Ενώ το δεύτερο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του σκληρού και τυραννικού αργηχού των Decepticon, των ρομποτικών μορφών ζωής που θέλουν να επανακατακτήσουν τον πλανήτη τους Cybetron και το υπόλοιπο άγνωστο σύμπαν.

Η σειρά περιλαμβάνει και κράνη που παραπέμπουν στον Deadpool, τους Power Rangers, τον Iron Man και τον Predator, όλα μέσα από το φαντασιακό σύμπαν της Marvel. Το μόνο που μένει, μετά την υψηλή ζήτηση, είναι να υλοποιηθούν και να τεθούν προς πώληση.