Διπλό επικοινωνιακό “χτύπημα” από την Δέλτα και την McCann Athens

Η Φυτική Σειρά Δέλτα και το Δέλτα Φρέσκο Γάλα με το σχέδιο δράσης ΓΑΙΑ βρίσκονται στο επίκεντρο της διπλής καμπάνιας που προβάλλεται ήδη.

Η νέα καμπάνια των Φυτικών προϊόντων που ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου θα επεκταθεί μέσω ενός 360° πλάνου σε όλα τα κύρια μέσα επικοινωνίας και επαφής με τον καταναλωτή, ενώ αναμένεται σημαντική παρουσία στην τηλεόραση και ολοκληρωμένο πλάνο digital.

Η ζήτηση των καταναλωτών για plant-based προϊόντα που εμφανίστηκε έντονα τα τελευταία χρόνια δεν φαίνεται να είναι μια παροδική τάση ή μια ακόμη μόδα. Αποτελεί μια πραγματικότητα που ισχυροποιείται όλο και περισσότερο, ακόμη και στην ελληνική αγορά, με τις προβλέψεις να δείχνουν ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο αυξητικό ρυθμό μέχρι και το 2024.

Η Δέλτα είχε εντοπίσει εγκαίρως την τάση αυτή, λανσάροντας τα Φυτικά Ροφήματα & Επιδόρπια Δέλτα το 2018, σε ποικιλία γεύσεων. Στόχος της νέας καμπάνιας είναι να παρουσιάσει στους καταναλωτές νέους τρόπους χρήσης, φρέσκιες ιδέες, να τους προσκαλέσει να δουν τις παλιές συνταγές με μια νέα ματιά, υπό τους ήχους του διασκευασμένου τραγουδιού «Γειά σου, γειά σου».

Την ίδια στιγμή, “τρέχει” και καμπάνια για το Δέλτα Φρέσκο Γάλα. Το τηλεοπτικό σποτ επικοινωνεί το πώς η εταιρεία επενδύει στο μέλλον για να το κάνει, μέρα με τη μέρα, καλύτερο για τα παιδιά. Μέσα από το σχέδιο δράσης ΓΑΙΑ, προωθεί σύγχρονες πρακτικές βιώσιμης κτηνοτροφίας και προσφέρει σε κάθε παιδί το Καθημερινά Φρέσκο, ένα γάλα υψηλής θρεπτικής αξίας, γεμάτο με τη φροντίδα και την ποιότητα της Δέλτα.

Οι καμπάνιες φέρουν την υπογραφή της McCann Athens. Τα Φυτικά Ροφήματα & Επιδόρπια Δέλτα είναι σε παραγωγή της Parasol.