26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Beeping Bunny

2 MIN READ

Campaign of the Day: Beeping Bunny

Campaign of the Day: Beeping Bunny

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Στα παιδιά με προβλήματα όρασης προσφέρεται η ευκαιρία να πάρουν μέρος στο κυνήγι των πασχαλινών αυγών μέσω ενός Beeping Bunny, που αναπτύχθηκε για τη Milka, τη μάρκα ζαχαροπλαστικής της Mondelēz International. Το Beeping Bunny είναι μια συσκευή στην οποία προσαρμόζεται το κλασικό πασχαλινό λαγουδάκι της Milka και χάρη σε ένα κουμπί, παρέχει ηχητικές ενδείξεις για τη θέση των κρυμμένων αυγών, επιτρέποντας στα παιδιά με προβλήματα όρασης να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Η καμπάνια που φέρει την υπογραφή του agency David Madrid και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ogilvy Berlin, δείχνει πώς το συγκεκριμένο gadget παρέχει ηχητικές ενδείξεις για τη θέση των σοκολατένιων αυγών που παραδοσιακά ψάχνουν τα παιδιά κατά το κυνήγι των Easter Eggs. Πρόκειται για μια πασχαλινή παράδοση του δυτικού κόσμου κατά την οποία τα παιδιά προσπαθούν να βρουν όσα περισσότερα κρυμμένα αβγά και σοκολατένια παιχνίδια μπορούν.

Για την περίσταση αυτή, το γαλλικό branch της Milka θέλησε να κινηματογραφήσει μια ομάδα παιδιών με προβλήματα όρασης που αλληλεπιδρούν με το Beeping Bunny να παρουσιάζεται για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ήχο για τον γεωγραφικό εντοπισμό κρυμμένων λιχουδιών μέσω της ακοής και μόνο.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της David Madrid και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ogilvy Berlin.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.