26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Catmos

1 MIN READ

Trending Now: Catmos

Trending Now: Catmos

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Tο σύστημα Catmos είναι μια έξυπνη φορητή συσκευή που συνδέεται με το αντίστοιχο mobile app με στόχο να παρακολουθεί την ενέργεια, τη δραστηριότητα και τον ύπνο του κατοικίδιου. Με συμπαγή σχεδιασμό, το gadget αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να είναι πάντα συνδεδεμένη η γάτα με τον ιδιοκτήτη της.

Το “έξυπνο” κολάρο γάτας Catmos μπορεί να φορεθεί στο λαιμό της και με βάρος μόλις 9 γραμμάρια, δεν θα την εμποδίζει να τρώει, να πίνει, να κοιμάται ή να παίζει. Την ίδια στιγμή όμως θα καταγράφει δεδομένα για την κατάστασή της (ύπνου, ηρεμίας, ενέργειας, δραστηριότητας) και θα μπορεί να εντοπίζει οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 14 ημέρες.

Τα δεδομένα θα μεταδίδονται στο mobile app Catmos Cat Activity Tracker, που είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android, το οποίο θα ειδοποιεί την ιδιοκτήτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κατοικίδιο ακόμα και εν απουσία του. Με καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία γραφήματα, θα μπορεί να αποκτήσει περαιτέρω γνώσεις για τον τρόπο ζωή της γάτας του, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την υγεία και τις συνήθειές του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.