26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Childhood Rules

2 MIN READ

Campaign of the Day: Childhood Rules

Campaign of the Day: Childhood Rules

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μετά τη διαφήμιση που δημιούργησε πέρυσι για το Super Bowl για λογαριασμό του τουριστικού οργανισμού προβολής της Καλιφόρνια, το agency The Shipyard επέστρεψε με μια νέα καμπάνια που εστιάζει στα παιδιά.

Με τίτλο «Childhood Rules», το νέο σποτ δείχνει πώς η Καλιφόρνια είναι ένα μέρος που συγκινεί τα παιδιά, προσελκύοντας κατά συνέπεια και τους γονείς τους. Με άφθονα θεματικά πάρκα, εθνικά πάρκα, παραλίες, ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία, μουσεία, ακόμη και οινοποιεία φιλικά προς την οικογένεια, η Καλιφόρνια προβάλλεται ως ο ιδανικός οικογενειακός προορισμός.

Γυρισμένη από τον σκηνοθέτη Ben Quinn, η καμπάνια δείχνει παιδιά να ζουν τα παιδικά τους όνειρα, φαινομενικά χωρίς επίβλεψη. Η σειρά του σποτ αποκαλύπτει ότι οι γονείς τους ήταν λίγο πιο μακριά, διασκεδάζοντας εξίσου με τα παιδιά τους. Μαζί με το σποτ, κυκλοφορεί και δύο μικρότερα 30” και 6” αντίστοιχα, όπου καταρρίπτονται οι συνήθεια κανόνες, όπως για παράδειγμα η ώρα του ύπνου, απεικονίζοντας μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά να τρέχουν απολαμβάνοντας κάποια αξιοθέατα αφού έχει πέσει ο ήλιος – και μαζί του έχει περάσει η ώρα του ύπνου.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της The Shipyard.

https://www.youtube.com/watch?v=Cx5tnabph5Y

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.