25 Απρ 2024
READING

360o καμπάνια της Wunderman Thompson για το Vodafone Flex

1 MIN READ

360o καμπάνια της Wunderman Thompson για το Vodafone Flex

360o καμπάνια της Wunderman Thompson για το Vodafone Flex

Τον νέο ευέλικτο τρόπο να αποκτήσουν οι καταναλωτές το προϊόν τεχνολογίας και το κινητό που επιθυμούν, προβάλει το νέο τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Wunderman Thompson για την νέα υπηρεσία Vodafone Flex.

Στα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό των άτοκων δόσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, προκειμένου να αποκτήσουν τη συσκευή ή το προϊόν τεχνολογίας που θέλουν να αποκτήσουν.

Με tagline “H τεχνολογία που χρειάζεσαι, στην τιμή που επιλέγεις”, η καμπάνια, την οποία της Wunderman Thompson, αναδεικνύει το γεγονός ότι η τεχνολογία βρίσκεται μέσα στη ζωή και περιβάλλει σε ό,τι και αν κάνει το κοινό, το οποίο αναζητά τρόπους να αποκτήσει τα αγαπημένα του προϊόντα τεχνολογίας πιο εύκολα και πιο οικονομικά.

Από 24 άτοκες δόσεις στον λογαριασμό Vodafone μέχρι 36 άτοκες δόσεις με χρηματοδότηση χωρίς κάρτα, η επιλογή είναι στο χέρι τους. Η υπηρεσία Vodafone Flex βασίζεται στη ευελιξία, ακόμα και να αποκτήσουν τη νέα τους συσκευή ακόμα πιο φθηνά, επιστέφοντας την παλιά τους συσκευή.

H καμπάνια αναπτύσσεται 360ο σε όλα τα μέσα, above the live, digital και point of sales. Την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η Movielab σε σκηνοθεσία Γ. Kωσταβάρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.