25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: First Generation

2 MIN READ

Campaign of the Day: First Generation

Campaign of the Day: First Generation

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια νέα καμπάνια από την πάροχο χρηματοπιστωτικών προϊόντων First Choice στην Ταϊλάνδη φαντάζεται πώς μπορεί να φαίνονται οι άνθρωποι σε 10 χρόνια από τώρα μετά την απόλυτη κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης. Θα δούμε έκρηξη της διαφορετικότητας ή θα φτάσουμε σε ένα μέλλον όπου οι ετικέτες θα είναι ξεπερασμένες και οι άνθρωποι θα αρνούνται να ακολουθήσουν τα στερεότυπα;

Στην καμπάνια «First Generation», τον πρωταγωνιστή της ταινίας που δημιουργήθηκε από AI υποδύεται ο ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδιστής Krit Amnuaydechkorn, γνωστός ως PP Krit, ο οποίος είναι γνωστός για την απεικόνιση χαρακτήρων που αντιπροσωπεύουν τη διαφορετικότητα σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και μουσικά βίντεο. Ως υπέρμαχος της ενσωμάτωσης, ο PP Krit είναι περισσότερο γνωστός για την εικόνα του για τη διαφορετικότητα και την ισότητα για τη νέα γενιά της Ταϊλάνδης, ενθαρρύνοντάς τους να είναι περήφανοι για αυτό που είναι.

Το timing για την προβολή του συγκεκριμένου σποτ είναι ιδανικό. Οι πεποιθήσεις και οι στάσεις των νεότερων γενεών στην Ταϊλάνδη αλλάζουν. Όλοι θέλουν να γίνονται αποδεκτοί, κανείς δεν θέλει να κρίνεται, ωστόσο πολύ λίγα brands στην εγχώρια αγορά ήταν αρκετά τολμηρά για να υπερασπιστούν ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς. Εμπνευσμένοι από την ιστορία του PP Krit ως κάποιου που είναι πάντα πιστός στον εαυτό του, η First Choice θέλησε να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν τον τρόπο ζωής, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα και αυτής της γενιάς, αλλά και της επόμενης.

Οι πιστωτικές κάρτες First Choice προσφέρουν προνόμια που έχουν σχεδιαστεί για τη νεότερη γενιά καταναλωτών, όπως ελέγχους υγείας, ελέγχους δαπανών, χωρίς ετήσια τέλη, προνόμια όλο το χρόνο, πόντους μπόνους και ανταμοιβές επιστροφής μετρητών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αξιοποιεί το πνεύμα της εποχής για να συνδεθεί με τις νεότερες γενιές και να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Πέρυσι, η καμπάνια της «Metaverrrrrr» που κέρδισε τα Cannes Lions, παρωδούσε την ιδέα να γυριστεί ένα διαφημιστικό στο metaverse, ακριβώς τη στιγμή που η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το metaverse αυξανόταν.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της The Leo Burnett Group Thailand.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.