Υγεία και Μητέρα στο πλευρό των γυναικών με τη βοήθεια της Sheepfish

Κατά των στερεοτύπων ήταν η ολοκληρωμένη καμπάνια που δημιούργησε η Sheepfish για το Υγεία και το Μητέρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Υγεία και το Μητέρα αγκάλιασαν την ισότητα και επικοινώνησαν ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, καλώντας όλες τις γυναίκες να προσπεράσουν κάθε στερεοτυπική συνθήκη και έκφραση, που έχουν βιώσει ή ακούσει, παραμένοντας πιστές στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.

H Sheepfish, στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας του ομίλου, βασιζόμενη στις τάσεις της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη καμπάνια μεταφέροντας μέσα από τα πρόσωπα και τις εκφράσεις καθημερινών γυναικών κάθε ηλικίας, όλες τις στερεοτυπικές εκφράσεις λόγου που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Με το βασικό ερώτημα προς τον αποδέκτη, “Έχεις ταυτιστεί και εσύ;”, ανέδειξε τις δυσχερείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα περνώντας, ένα μήνυμα στήριξης, δύναμης και πίστης, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει προς τον εαυτό της. Αλλά και μεταφέροντας προς την κοινωνία το μήνυμα της αλλαγής, για μια κοινωνία χωρίς στερεότυπα.