19 Απρ 2024
READING

Trending Now: Invisible House

1 MIN READ

Trending Now: Invisible House

Trending Now: Invisible House

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Για την κατασκευή του, ο αρχιτέκτονας Tomas Osinki συνεργάστηκε με τον κινηματογραφικό παραγωγό Chris Hanley, τον ιδιοκτήτη του μοναδικού σχεδιασμού “αόρατου” σπιτιού, του αποκαλούμενου “Invisible House”, που βρίσκεται στην περιοχή Joshua Tree στην Καλιφόρνια. Είναι ιδιαίτερα διακοσμημένο με συστήματα φωτισμού Flos σε όλο τον χώρο, σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε όλα τα μέρη του σπιτιού.

Το σπίτι αποτελεί μια μακρόστενη κατασκευή με ορθογώνιες μορφές. Και ξεχωρίζει επειδή διαθέτει ένα πλήρως αντικατοπτρισμένο εξωτερικό, αποτελώντας με τον τρόπο αυτό ένα πραγματικά statement κτίριο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η γυάλινη δομή είναι λουσμένη με το φυσικό φως, ενώ καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, οι γυάλινες επιφάνειες σκουραίνουν σταδιακά, για να δημιουργήσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Μάλιστα, χάρη στα φωτιστικά συστήματα, αποκτά εναλασσόμενους φωτισμούς από το μπλε, στο κόκκινο, το neon πράσινο, το τιρκουάζ και το μοβ. Ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση για να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις ή κινηματογραφικούς σκοπούς και τώρα πωλείται προς 18 εκατομμύρια δολάρια.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.