24 Απρ 2024
READING

Trending Now: 3D Insoles

1 MIN READ

Trending Now: 3D Insoles

Trending Now: 3D Insoles

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Soles είναι μια καινοτόμος ολλανδική εταιρεία που δημιουργεί custom made πάτους για να παρέχει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να έχουν άνετα υποδήματα. Η διαδικασία για την κατασκευή κάθε πάτου που να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη, ξεκινά με ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που συγκεντρώνει πληροφορίες για το σχήμα και τις ανάγκες του ποδιού του. Στη συνέχεια, αποστέλλεται ένα κουτί που περιλαμβάνει ένα ειδικό αφρώδες υλικό στο οποίο αποτυπώνεται με ακρίβεια το πέλμα του. Μόλις ληφθούν οι αποτυπώσεις αυτές, η Soles χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη σάρωση του ποδιού και να κατασκευάσει τους παραμετροποιημένους πάτους από υλικά υψηλής ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανατομικός πάτος που ταιριάζει απόλυτα στο πόδι του συγκεκριμένου πελάτη.

Η εξατομικευμένη εμπειρία και το προϊόν βρίσκεται στο επίκνετρο της καινοτομίας της Soles. Η χρήση τεχνολογίας και υλικών υψηλής ποιότητας διασφαλίζει ότι οι πάτοι είναι όντως υψηλότερης ποιότητας. Ενώ η εξ αποστάσεως λήψη των αποτυπωμάτων με τη βοήθεια του αφρώδους υλικούς που αποστέλλεται στον πελάτη, εξαλείφει την ανάγκη των πελατών να επισκέπτονται φυσικά ένα κατάστημα για ζωντανή δοκιμή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.