27 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: New colors/ Recolor the World

2 MIN READ

Campaign of the Day: New colors/ Recolor the World

Campaign of the Day: New colors/ Recolor the World

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η McDonald’s France θέλησε να καινοτομήσει, λανσάροντας μια νέα vegan πρόταση που περιλαμβάνει τηγανητά sticks λαχανικών, με παντζάρια, παστινάκι και καρότα. Μια έκρηξη γεύσεων και, κυρίως, χρωμάτων που αποτυπώθηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο στην OOH καμπάνια και το τηλεοπτικό σποτ, που εμπνεύστηκε για λογαριασμό του γαλλικού branch της MacDonald’s, η TBWA\Paris.

Ακολουθώντας το tagline “New Colors, η έντυπη καμπάνια ξεχωρίζει για το ισχυρό concept της, όπου πρωταγωνιστούν εμβληματικές μορφές που τις γνωρίζουμε όλοι, όπως ο Ζορό, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ένας Άγγλος φρουρός των ανακτόρων και ένας βρικόλακας, με τη μόνη διαφορά ότι έχουν νέα χρώματα που παραπέμπουν στα vegan sticks που κρατούν στα χέρια τους.

Αντίστοιχα, η τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο “Recolor the World” (ξαναχρωμάτισε τον κόσμο) ένα μικρό αγόρι πιστεύει ότι είναι μάγος και στη φαντασία του μεταμορφώνει τα πάντα γύρω του δίνοντάς τους άλλο χρώμα: ένας σκύλος, ένα κτίριο, μια διάβαση πεζών, ένα αυτοκίνητο, ένα περίπτερο, τα περιστέρια, ακόμα και οι τηγανητές πατάτες των McDonald’s, που με τη σειρά τους αλλάζουν χρώμα και περιλαμβάνουν τα τηγανητά sticks λαχανικών.

Η έντυπη OOH καμπάνια και το τηλεοπτικό σποτ είναι της TBWA\Paris.

https://www.youtube.com/watch?v=YMpnDDLIwuU

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.