19 Απρ 2024
READING

Trending Now: IWI Cabin

2 MIN READ

Trending Now: IWI Cabin

Trending Now: IWI Cabin

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η καμπίνα IWI έχει σχεδιαστεί από το JAG Studio ως η ιδανική προσθήκη στις βεράντες, τους κήπους και τις ταράτσες, που δημιουργεί σε ένα ή περισσότερα άτομα έναν ειδικό ή επιπλέον χώρο για εργασία και χαλάρωση. Τίποτα καινούργιο θα έλεγε κανείς, μέχρι εδώ. Κι όμως, η τάση των micro-cabins αναδύεται ως η ιδανική λύση για ιδιωτικότητα με έναν τρόπο εύκολο και απλό.

Το σχεδιαστικό δίδυμο Juan Ruiz και Amelia Tapia ακολούθησαν τη λογική του ακορντεόν για να κατασκευάσουν μια πτυσσόμενη κατασκευή που, όταν είναι κλειστή, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί να αποθηκευτεί σε μια αυλή ή σε ένα αίθριο. Η καμπίνα επεκτείνεται με τρόπο εύκολο, αφού είναι τοποθετημένη πάνω σε τροχούς, αποκαλύπτοντας ένα ευρύχωρο δωμάτιο 3 τ.μ. που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο για ένα ή περισσότερα άτομα, ένα εργαστήριο για κατασκευές και χόμπι ή ένα χώρο για χαλάρωση.

Κατασκευασμένη στο εξωτερικό της από ξύλο κυπαρισσιού και κόντρα πλακέ, η καμπίνα διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για σύνδεση με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης. Ενώ διαθέτει διπλές γυάλινες πόρτες για μεγιστοποίηση του φυσικού φωτός αλλά και μόνωση από φελλό και μαλλί προβάτου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.