26 Απρ 2024
READING

Καμπάνια της Solid Havas για τα Alfa Mini Rollitos

1 MIN READ

Καμπάνια της Solid Havas για τα Alfa Mini Rollitos

Καμπάνια της Solid Havas για τα Alfa Mini Rollitos

Στα νέα Mini Rollitos της Alfa με τυριά ή γεύση πίτσα, κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί αναφέρει το νέο σποτ που δημιουργήσε ο στρατηγικός συνεργάτης της Alfa, Solid Havas.

Η δημοφιλία των Mini Rollitos της Alfa, των μικρών, τραγανών σνακ σε μέγεθος μπουκιάς, αποτυπώνεται και στο νέο σποτ όπου τα Mini Rollitos με μυζήθρα, φέτα Π.Ο.Π. και παρμεζάνα ή με γεύση πίτσα, εμφανίζονται να αλλάζουν συνεχώς χέρια.

Με tagline «αν πάρεις ένα… δεν θα Mini κανένα», το σποτ βασίζεται στο λογοπαίγνιο του μεγέθους και του ονόματος του αλμυρού σνακ της εταιρείας Alfa. Γιατί το χωριάτικο φύλλο συνδυάστηκε αρμονικά με πλούσιες γεμίσεις από αγνά ποιοτικά υλικά για να δημιουργηθούν απολαυστικές μπουκίτσες στο μέγεθος ενός δαχτύλου, που κάνουν κάθε στιγμή, οικογενειακή ή με φίλους, ξεχωριστή.

Η καμπάνια προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, ενώ ακολουθεί πλάνο επικοινωνίας και στο digital. Φέρει την υπογραφή της Solid Havas, η οποία έχει αναλάβει και την προβολή των επίσης νέων γεύσεων Alfa Tortillas καλαμπόκι, ντομάτα και ολικής. Την παραγωγή ανέλαβε η Τakes 2 σε σκηνοθεσία του Ηλία Παπαϊωάννου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.