27 Ιούλ 2024
READING

Trending Now: Spacecrop

2 MIN READ

Trending Now: Spacecrop

Trending Now: Spacecrop

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Δεν είναι ποτέ αργά για να αρχίσουν να μαθαίνουν τα παιδιά τον κύκλο της ζωής και τη χαρά της φροντίδας των φυτών. Αυτό έρχεται να αποδείξει η συσκευή Specacrop που συνδυάζει την υδροπονία με ένα συνηθισμένο φωτάκι νυχτός.

Η designer Mona Safari σχεδιάζει τη νέα συσκευή Spacecrop, η οποία είναι ένα μοναδικό πολυλειτουργικό προϊόν που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με την εμφάνιση ενός διαστημικού σκάφους – εξού και η αναφορά της λέξης “space” που σημαίνει διάστημα. Μέσα στη συσκευή αυτή, υπάρχουν ειδικές θήκες, όπου μπορούν να τοποθετηθούν σπόροι φυτών και από πάνω να καλυφθούν με το ελαφρύ υδροπονικό υπόστρωμα σε κύβους Rockwool, που σε συνδυασμό με την αντλία οξυγόνου που φέρει το σύστημα, θα βοηθήσουν τα νεαρά φυτά να αναπτυχθούν.

Η συσκευή έχει επίσης εγκατεστημένες εικόνες νυχτερινού ουρανού που μπορούν να προβάλλονται στο δωμάτιο του παιδιού, όπως και ήχους θάλασσας, αέρα, δάσους, βροχής και άλλους ατμοσφαιρικούς ήχους της φύσης που μπορούν να τεθούν σε λειτουργία κατά τον ύπνο, το διάβασμα ή τη χαλάρωση. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν τα παιδιά ζουν σε ένα αστικό περιβάλλον, μπορούν να αναπτύξουν μια πρώτη σχέση με τη φύση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.