19 Απρ 2024
READING

Social καμπάνια της Admine για το Cook at Home

1 MIN READ

Social καμπάνια της Admine για το Cook at Home

Social καμπάνια της Admine για το Cook at Home

Όταν σε μία συσκευασία βρίσκονται όλα τα υλικά που χρειάζεται κανείς για να μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, το μόνο που έχει να κάνει είναι απλά να επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό. Με αυτή τη λογική, δημιουργήθηκε η ποικιλία των προτάσεων του Cook at Home. Και τώρα σε συνεργασία με την Admine, μας προσκαλεί μέσα από την social καμπάνια του να μαγειρέψουμε απλά, γρήγορα και εύκολα.

Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία “Ανοίγω–Ρίχνω–Ψήνω”, το Cook at Home της εταιρείας Προβύλ αποτελεί μια μοναδική σειρά από σάλτσες για μαγείρεμα και μείγματα για ζύμωμα σε εξαιρετικούς συνδυασμούς για την παρασκευή φαγητών, χωρίς το άγχος του προγραμματισμού και τη φασαρία της προετοιμασίας.

Με περισσότερα από 10 υλικά σε κάθε συνταγή και μία ποικιλία γεύσεων, το Cook at Home αποτελεί το συστατικό του καλού, σπιτικού φαγητού και υπενθυμίζει πως “Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα”. Με τρεις απλές κινήσεις, το σποτ της social καμπάνιας, μας προτρέπει να κάνουμε την αρχή με ένα κλασικό ελληνικό πιάτο, το κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.