19 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: For the Life You’re Making

1 MIN READ

Campaign of the Day: For the Life You’re Making

Campaign of the Day: For the Life You’re Making

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σε συνέχεια της δημιουργικής καμπάνιας “Etsy has it”, αυτά τα δύο νέα σποτ 30 δευτερολέπτων που επικεντρώνονται στα όμορφα, χειροποίητα αντικείμενα που ενισχύουν την καθημερινότητά μας και καθιερώνουν την πλατφόρμα Etsy ως προορισμό για αγορές ιδιαίτερων δώρων.

Το πρώτο με τίτλο “For Growing Up” αποτελεί μια διαχρονική ιστορία ενηλικίωσης και εστιάζει στη σχέση μιας νεαρής γυναίκας με τη μητέρα της καθώς βρίσκει την ανεξαρτησία της και πώς ένα δώρο μπορεί να ενισχύσει την μεταξύ τους κατανόηση. Η δεύτερη ταινία, “For Grand-Mates”, βασίζεται στη νέα τάση που θέλει μέλη οικογένειας διαφορετικών ηλικιών να ζουν ξανά υπό την ίδια στέγη. Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούμε μια γιαγιά και μια εγγονή σε διαφορετικά σημεία της ζωής τους να ενώνονται για να φτιάξουν ένα σπίτι με αντικείμενα που εκφράζουν το γούστο και το στιλ τους.

Τα δύο σποτ προβάλλονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. σε τηλεόραση και ψηφιακά κανάλια. Τα σποτ είναι παραγωγής της εταιρείας 72andSunny.

https://www.youtube.com/watch?v=E5oWSiBb6uA

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.