26 Απρ 2024
READING

Trending Now: Hellmann’s Smart Jar

1 MIN READ

Trending Now: Hellmann’s Smart Jar

Trending Now: Hellmann’s Smart Jar

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Hellmann’s Smart Jar δημιουργήθηκε από την Unilever με την Ogilvy UK για την υποστήριξη της Εβδομάδας Δράσης για τα Απόβλητα Τροφίμων και προσφέρει δυναμικές οπτικές ενδείξεις για τη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων. Αυτό το μοναδικό βάζο μαγιονέζας διαθέτει πολύχρωμο σχέδιο από τη βραβευμένη εικονογράφο από το Jacky Winter Group, Ellen Porteus, και ενσωματώνει θερμοχρωμικό μελάνι έτσι ώστε ορισμένα στοιχεία να είναι ορατά μόνο όταν το βάζο φυλάσσεται στο ψυγείο σε θερμοκρασίες κάτω των 5oC.

Αυτό το πολύχρωμο βάζο με μαγιονέζα βοηθάει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι εκατομμύρια ψυγεία σε όλο τον κόσμο δεν έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να αλλοιώνονται πιο γρήγορα. Για να βοηθήσει τους καταναλωτές να συνειδητοποιήσουν αυτό το ζήτημα και να κάνουν ανάλογες προσαρμογές στον τρόπο ζωής τους, το brand συνεργάζεται με influencers στο TikTok και στο Instagram που δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας του Hellmann’s Smart Jar.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.