19 Σεπ 2024
READING

Trending Now: Garmin Delta SE Dog Training System

1 MIN READ

Trending Now: Garmin Delta SE Dog Training System

Trending Now: Garmin Delta SE Dog Training System

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η εταιρεία Garmin που εξειδικεύεται στα wearables, καινοτομεί με ένα σύστημα εκπαίδευσης σκύλων, το Delta SE, που έχει σχεδιαστεί για τους ιδιοκτήτες εκείνους που θέλουν να εκπαιδεύσουν πιο εύκολα και διαισθητικά τον πιστό φίλο τους χρησιμοποιώντας μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο.

Σε μια εποχή όπου όλα βασίζονται στην οπτική επικοινωνία, το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από ένα κολάρο και ένα τηλεχειριστήριο, που λειτουργούν χωρίς οθόνη. Η επιλογή αυτή της Garmin βασίστηκε στην ανάγκη μείωσης της σύγχυσης και του άγχους τόσο για τους ίδιους όσο και για τα κατοικίδιά τους. Αντ’ αυτής το Delta SE λειτουργεί είτε με διέγερση, ήχο ή δόνηση για να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σκύλων να συσχετίζουν συγκεκριμένες εντολές με τις διαφορετικές τεχνικές.

Το σύστημα εκπαίδευσης σκύλων Garmin Delta SE λειτουργεί σε αποστάσεις 800 μέτρων και είναι ιδανικό για χρήση χωρίς λουρί, ενώ το καντράν αφής βοηθά τους ιδιοκτήτες και τους σκύλους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην εκπαίδευση. Το αδιάβροχο τηλεχειριστήριο χειρός έχει μια απλή διάταξη με τρία κουμπιά για να βοηθά τους ιδιοκτήτες να ενεργοποιούν εύκολα τις λειτουργίες δόνησης, ήχου ή διέγερσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.