28 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Mark of a Fighter

2 MIN READ

Campaign of the Day: Mark of a Fighter

Campaign of the Day: Mark of a Fighter

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Grupo Modelo είναι μια μεγάλη ζυθοποιία στο Μεξικό που εξάγει μπίρα στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Τα εμπορικά σήματα που εξάγει περιλαμβάνουν την Corona, την Modelo και την Pacífico. Ο όμιλος παράγει επίσης μάρκες που προορίζονται αποκλειστικά για την εγχώρια αγορά του Μεξικού και έχει αποκλειστικά δικαιώματα στο Μεξικό για την εισαγωγή και διανομή μπίρας που παράγεται από την Anheuser-Busch.

Η εταιρεία που μέχρι το 1960 χρησιμοποιούσε κόκκινες παπαρούνες στις διαφημίσεις της, ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια τη συνεργασία της με το δημιουργικό γραφείο Grey New York, προκειμένου να επικοινωνήσει τη σύγχρονη πορεία της και την μπίρα Modelo Especial στην αμερικανική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε την ολοκληρωμένη καμπάνια “Mark of a Fighter”, που επικεντρώνεται στο μόχθο των καθημερινών ανθρώπων στη δουλειά και τη ζωή τους και τον τρόπο με τον οποίο μια μπίρα Modelo τούς αποζημιώνει.

Στα τέσσερα σποτ της καμπάνιας “Mark of a Fighter”, κάθε μπίρα Modelo αντικατοπτρίζεται ως η ανταμοιβή και το σήμα για όσους επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή ενός μαχητή. Αναγνωρίζει τους αγώνες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αποτυπώνοντας παγκόσμιες ιστορίες και συνδέοντάς μας όλους με φίλους, οικογένεια και κοινότητα, ενώ βάζει τη μάρκα στην καρδιά της ισχυρής αφήγησης.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Grey New York.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.