19 Απρ 2024
READING

Η Μπάρμπα Στάθης μαγειρεύει μαζί με την Ogilvy

1 MIN READ

Η Μπάρμπα Στάθης μαγειρεύει μαζί με την Ogilvy

Η Μπάρμπα Στάθης μαγειρεύει μαζί με την Ogilvy

Με τρία νέα τηλεοπτικά σποτ της Ogilvy, η Μπάρμπα Στάθης προσκαλεί τους καταναλωτές να μαγειρέψουν λαχανικά και όσπρια, βάζοντας στην άκρη διλήμματα χρόνου και κόπου.

Σε μια καθημερινότητα που «τρέχει», οι καταναλωτές καλούνται να επιλέξουν πού θα αφιερώσουν τον λιγοστό ελεύθερό τους χρόνο. Το δίλημμα κινείται ανάμεσα στο απαραίτητο μαγείρεμα της ημέρας ή τη χαλάρωση, τη βόλτα και τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά τους. Απάντηση στο δίλημμα αυτό φέρνει η σειρά της Μπάρμπα Στάθης «Ας μαγειρέψουμε…», η οποία περιλαμβάνει 16 διαφορετικές συνταγές με διαλεγμένα, καθαρισμένα και σε σωστές ποσότητες λαχανικά και όσπρια για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα.

Οι τρεις διαφημιστικές ταινίες αποτυπώνουν το πώς επιλύεται κάθε δίλημμα που αφορά το καθημερινό μαγείρεμα. Μια γυναίκα χαλαρώνει, μουλιάζοντας στην μπανιέρα της αντί να μουλιάζει φασόλια. Μια οικογένεια περνά χρόνο μαζί, διαλέγοντας την επόμενη κίνηση στο επιτραπέζιο, αντί να διαλέγει υλικά για μια συνταγή, ενώ ένα ζευγάρι «κόβει» βόλτες παρέα με τον σκύλο του, αντί να κόβει λαχανικά για μπριάμ.

Η καμπάνια της Ogilvy, σε παραγωγή της Foss Productions, προβάλλεται σε TV, social media και YouTube.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.