29 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Home Menu Mix

1 MIN READ

Campaign of the Day: Home Menu Mix

Campaign of the Day: Home Menu Mix

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η DDB Romania εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία για τα McDonald’s Romania, η οποία απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν μενού τα οποία συνδυάζουν την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Η Μαρία, ο κύριος χαρακτήρας του διαφημιστικού σποτ, είναι η επιτομή ενός υπερλογικού ανθρώπου που εξετάζει όλα τα σενάρια της καθημερινής ζωής με τη βοήθεια της μαθηματικής της σκέψης. Με μια προσωπικότητα εμπνευσμένη από μερικούς από τους γυναικείους χαρακτήρες που μπήκαν πρόσφατα στην ποπ κουλτούρα, όπως η έφηβη και απόλυτη Wednesday από την ομώνυμη σειρά του Netflix, η Μαρία γίνεται η ιδανική πρωταγωνίστρια για να λανσάρει τη νέα υπηρεσία McDonald’s: Home Menu Mix.

Πρόκειται για μια υπηρεσία, η οποία περιλαμβάνει την απλή έκδοση Home Menu Mix όπως και την Grande εκδοχή της, όπου με ένα συγκεκριμένο ποσό ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει ολοκληρωμένα γεύματα με burger, πατάτες τηγανητές, γλυκό και αναψυκτικό για 2 ή 3 άτομα αντίστοιχα.

Η τηλεοπτική καμπάνια της McDonald’s Romania με τίτλο «Home Menu Mix» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την DDB Romania.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.