29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Chokocheese

1 MIN READ

Trending Now: Chokocheese

Trending Now: Chokocheese

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Chokocheese της AB Technologies είναι ένα επεξεργασμένο τυρί που έχει παρασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει τα γαλακτοκομικά ελκυστικά για τα παιδιά, κρατώντας ταυτόχρονα ικανοποιημένους και τους γονείς για τη θρεπτική αξία που προσφέρει. Το προϊόν σε φέτες είναι μια πηγή όχι μόνο ασβεστίου αλλά και πρωτεϊνών, μαγνησίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και βιταμίνης D.

Σε αντίθεση με πολλά προϊόντα spread σοκολάτας που προορίζονται για παιδιά, αυτές οι φέτες σοκολατένιου τυριού δεν χρειάζεται να απλωθούν με ένα μαχαίρι πάνω σε μια φέτα ψωμί. Αυτή η γρήγορη και εύκολη λύση για σνακ αποδεικνύεται μια δημοφιλής επιλογή για φαγητό μετά το σχολείο που κάνει τα παιδιά να αισθάνονται σαν να τους δίνουν ένα επιδόρπιο. Χάρη στην έτοιμη προς χρήση μορφή του σε φέτες, μάλιστα, το επεξεργασμένο τυρί που έχει ήδη παρουσιαστεί στην έκθεση τροφίμων Anuga στη Γερμανία, είναι έτοιμο προς χρήση για ένα ευρύ φάσμα γαστρονομικών εφαρμογών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.