27 Απρ 2024
READING

Animation καμπάνια από την Digibiz για την Vican

1 MIN READ

Animation καμπάνια από την Digibiz για την Vican

Animation καμπάνια από την Digibiz για την Vican

Η νέα animation καμπάνια που δημιούργησε η Digibiz για τη νέα παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Liqui Vites Kids της Vican, έχει σκοπό να “ταράξει τα νερά”.

Πλούσια σε βότανα, πολύτιμες βιταμίνες και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, η παιδική σειρά Liqui Vites Kids της Vican “ταράζει τα νερά” της αγοράς συμπληρωμάτων διατροφής. Η νέα παιδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Liqui Vites Kids συμπληρώνει την οικογένεια των Chewy Vites, της επιτυχημένης σειράς συμπληρωμάτων διατροφής με τα μασώμενα ζελεδάκια-αρκουδάκια.

Tα Liqui Vites Kids έχουν για ήρωά τους τον κροκόδειλο Liqui, που έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον έτερο αγαπημένο αρκούδο των Chewy Vites Kids, και μαζί να ενισχύσουν την καθημερινή προστασία του παιδικού οργανισμού και να συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του.

Προκειμένου να γίνει ελκυστικό για τους μικρούς τηλεθεατές, το τηλεοπτικό σποτ της Vican βασίζεται σε animation φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστεί η νέα μασκότ του κροκόδειλου και τα νέα προϊόντα της εταιρείας, Μουρουνέλαιο, Σιρόπι Βοτάνων & Βιταμίνης C και Spray για το λαιμό.

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και προσεχώς και σε ψηφιακά μέσα, με την υπογραφή της Digibiz.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.