19 Απρ 2024
READING

Νέα ενημερωτική καμπάνια της ΕΔΑΕ από την Solid Havas

2 MIN READ

Νέα ενημερωτική καμπάνια της ΕΔΑΕ από την Solid Havas

Νέα ενημερωτική καμπάνια της ΕΔΑΕ από την Solid Havas

Γεγονός είναι η νέα καμπάνια ενημέρωσης για την Αισθητική Δερματολογία που διεξάγει η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) σε συνεργασία με τη Solid Havas.

Μετά τα πολυάριθμα κρούσματα δράσης παράνομων δερματολογικών κέντρων που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΕΔΑΕ, η ενημέρωση του κοινού βρέθηκε στο επίκεντρο της νέας ενότητας δράσεών της. Στο πλαίσιο αυτό, εμπιστεύθηκε την Solid Havas για τη δημιουργία μιας νέας καμπάνιας, που θα έχει στόχο την έγκυρη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, επικοινωνώντας την απενοχοποίηση της ανάγκης για ομορφιά, το εύρος των πράξεων της Αισθητικής Δερματολογίας αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να έχουν αυτές οι εφαρμογές χωρίς τη σωστή ιατρική καθοδήγηση.

Με κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας το «Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον δερματολόγο σου», οι ενέργειες προβολής καλούν το κοινό να επιλέγει και να εμπιστεύεται τον δερματολόγο του.

Η καμπάνια ήδη προβάλλεται OOH με αφίσες σε στάσεις λεωφορείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, όπως και ψηφιακά με posts, video-posts και stories μέσω των social media, και με banners στο Google. Έχουν ήδη αναρτηθεί ενημερωτικά βίντεο για την ακμή, τις δερματολογικές θεραπείες σώματος, τη μεσοθεραπεία προσώπου στο Facebook της ΕΔΑΕ, ενώ αναμένονται και νέες προσθήκες στην ήδη επιτυχημένη ενότητα «Ρώτα τον Δερματολόγο» στο κανάλι της στο YouTube.

Τόσο η καμπάνια όσο και πληροφορίες σχετικά με τα ενέσιμα εμφυτεύματα-υαλουρονικό οξύ, την νευροτοξίνη, τους αυξητικούς παράγοντες στη δερματολογία και τα απλά νήματα, φιλοξενούνται ήδη στον ιστότοπο της ΕΔΑΕ. Μεγάλοι Χορηγοί της καμπάνιας είναι οι εταιρείες Skinceuticals και La Roche-Posay και Υποστηρικτές οι Vichy και CeraVe.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.