20 Σεπ 2024
READING

Trending Now: Audi Cascade Concept Mobility

1 MIN READ

Trending Now: Audi Cascade Concept Mobility

Trending Now: Audi Cascade Concept Mobility

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Audi Cascade Concept Mobility είναι ένα project που αναδεικνύει την ανάγκη της κινητικότητας στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο σχεδιαστής Chris Min δίνει τέλος στη μονοτονία των μικρών διαμερισμάτων, ιδίως των νεότερων σε ηλικία ιδιοκτητών που λόγω της εργασίας τους χρειάζεται να μετακινούνται διαρκώς. Οι σύγχρονοι ψηφιακοί νομάδες βρίσκουν στο αυτοκινούμενο Audi Cascade Concept Mobility τον ιδανικό χώρο για να ζουν και να εργάζονται, χάρη στα γνωρίσματά του που παραπέμπουν σε σοφίτα. Οι τεχνολογίες “Lift” και “Flip” επέτρεψαν στον Min να ενσωματώσει ένα πολυμορφικό τραπέζι, που μπορεί να εξελιχθεί σε καναπέ και κρεβάτι ανάλογα με τις ανάγκες των ενοίκων του, την ίδια στιγμή που σε μια άκρη του αυτοκινούμενου υπάρχει ένα γραφείο με σύνδεση internet. Οι χρήστες θα μπορούσαν έτσι να απολαύσουν τρία διαφορετικά σενάρια μέσα στο όχημα για εργασία, χαλάρωση, κοινωνικοποίηση και πολλά άλλα.

Το concept του Audi Cascade προσδιορίζει τους τρόπους με τους οποίους οι λύσεις μεταφοράς θα αλλάξουν το πρόσωπο των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης. Το όχημα μπορεί επίσης να υποστηρίξει σύντομες εκδρομές εκτός πόλης χάρη στην πολυλειτουργική του μορφή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.