26 Απρ 2024
READING

Η νέα εποχή του BOX σε μια καμπάνια από την Ogilvy

1 MIN READ

Η νέα εποχή του BOX σε μια καμπάνια από την Ogilvy

Η νέα εποχή του BOX σε μια καμπάνια από την Ogilvy

Το νέο σποτ που δημιούργησε η Ogilvy για την πλατφόρμα online delivery ΒΟΧ τα έχει όλα: χιούμορ, νέες κουζίνες και υπηρεσίες, στόλο delivery, δώρα και επιβραβεύσεις.

Με τρόπο απλό, χιουμοριστικό και γρήγορο -συμβολίζοντας την ταχύτητα παράδοσης των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσα από το δίκτυο διανομέων της πλατφόρμας- η νέα καμπάνια του BOX της Cosmote, ανακοινώνει τις παραδόσεις παραγγελιών με μηχανάκια που φέρουν την επωνυμία BOX. Όπως και την ενσωμάτωση νέων κωδικών προϊόντων, μεγαλύτερης ποικιλίας σε κουζίνες και γεύσεις, αλλά και το λανσάρισμα της υπηρεσίας live tracking για την real time παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας. Κυρίαρχο ρόλο και στο σποτ και στο tagline “To delivery που πάντα κερδίζεις. Και τώρα με ακόμα περισσότερα αγαπημένα καταστήματα” έχει το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που διαθέτει, όπως η εξαργύρωση άμεσα σε GB ή εκπτώσεις σε κάθε πιάτο, σε κάθε μαγαζί, αλλά και οι πολλές προσφορές.

Το διαφημιστικό σποτ υλοποιήθηκε σε παραγωγή Central Athens και σκηνοθεσία Άγγελου Σαφτουλή. Το post production έγινε από την Till noon, ενώ τη μουσική έγραψε η Rabbeats Music. Η καμπάνια συνοδεύεται από digital επικοινωνία, outdoor και ραδιοφωνικά μηνύματα.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.