08 Σεπ 2024
READING

Trending Now: Ρομποτικό σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου

1 MIN READ

Trending Now: Ρομποτικό σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου

Trending Now: Ρομποτικό σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η εταιρεία Autofuel με έδρα τη Δανία ανέπτυξε ένα νέο ρομποτικό σύστημα ανεφοδιασμού που βοηθά τους οδηγούς να χαλαρώσουν, όσο γεμίζει το αυτοκίνητό τους με καύσιμο. Η εταιρεία προχώρησε στην αντίστοιχη ανάπτυξη του συγκεκριμένου ρομποτικού συστήματος όταν συνειδητοποίησε ότι η διαδικασία ανεφοδιασμού και οι ίδιοι οι σταθμοί παραμένουν ίδιοι εδώ και δεκαετίες παρά την τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Το σύστημα είναι σε θέση να μεταφέρει το καύσιμο στα οχήματα χωρίς να χρειάζεται να εμπλακούν ούτε οι οδηγοί αλλά ούτε οι εργαζόμενοι των σταθμών ανεφοδιασμού καυσίμων, κάτι που ακούγεται ιδανικό όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες και δεν ευνοούν τις μετακινήσεις ή για όσους έχουν προβλήματα κινητικότητας. Αυτό που χρειάζεται είναι οι οδηγοί να καταχωρίσουν τις πληροφορίες των αυτοκινήτων τους στο σύστημα της Autofuel και όταν σταθμεύσουν στην καθορισμένη θέση, ο ρομποτικός βραχίονας αναγνωρίζει το κάθε όχημα και προχωρά από μόνο του στον ανεφοδιασμό, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για πληρωμή online.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.