23 Απρ 2024
READING

Η Another Circus δημιούργησε τρία σποτ για την Stoiximan

1 MIN READ

Η Another Circus δημιούργησε τρία σποτ για την Stoiximan

Η Another Circus δημιούργησε τρία σποτ για την Stoiximan

Τρία ξεχωριστά διαφημιστικά σποτ υλοποίησε η Another Circus για την Stoiximan για την ενίσχυση της προβολής της χορηγίας της σε τρεις ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Τα σποτ για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ σε μουσική υπόκρουση του κλασικού τραγουδιού της Σοφίας Βέμπο “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά”, παρουσιάζουν τον ενθουσιασμό, το πάθος και την προσμονή των οπαδών αλλά και των ίδιων των παικτών πριν από κάθε αγώνα. Σε κάθε ένα από τα τρία βίντεο παρουσιάζονται εμβληματικές φυσιογνωμίες που έχουν συνδεθεί με την πορεία κάθε ομάδας, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές τους αλλά και τοπόσημα και σκηνές που σηματοδούν την στενή σχέση κάθε ομάδας με τον τόπο προέλευσής της. Ο Ολυμπιακός με το λιμάνι του Πειραιά, ο Παναθηναϊκός με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο ΠΑΟΚ με την Τούμπα.

Την γεμάτη νοσταλγία και συναισθηματικές αναφορές παραγωγή επιμελήθηκε η TopCut-Modiano, σε σκηνοθεσία του γρηγόρη Ρέντη. Η καμπάνια των τριών σποτ με το tagline “Stoiximan, ένα με την ομάδα…” προβάλλεται σε τηλεόραση και digital μέσα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.