08 Σεπ 2024
READING

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας

2 MIN READ

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: Με νέο τηλεοπτικό σποτ γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας

Είκοσι χρόνια μέσα στη ζωή και την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών κλείνει φέτος η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και το γιορτάζει με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ που πλαισιώνεται από μία ολοκληρωμένη 3600 επικοινωνία.

Το δημοφιλές brand του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, που κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των Συσκευών Υγραερίου, έχει καλλιεργήσει εδώ και δύο δεκαετίες μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό. Οι Εστίες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ βρίσκονται σε 1.500.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα, αποτελώντας την καινοτόμα και αξιόπιστη λύση που αναβαθμίζει τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις σε κάθε σπίτι.

Με κεντρικό μήνυμα «20 χρόνια στα χέρια σας», η τηλεοπτική καμπάνια επικοινωνεί τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα των Εστιών ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ που προσφέρουν ευκολία, ποιότητα, σιγουριά, αισθητική και καινοτομία στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών. Αυτές οι έννοιες αποτελούν παράλληλα τις αξίες της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και ανοίγουν τον δρόμο για τις επόμενες δεκαετίες δημιουργικότητας του brand. Με την προβολή του νέου σποτ στην τηλεόραση και τα digital Μέσα, έχει ξεκινήσει ταυτόχρονα η προωθητική ενέργεια στα σημεία πώλησης με έκπτωση -20% σε όλες τις Εστίες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Το τηλεοπτικό σποτ έχει τη δημιουργική σφραγίδα της Altervision, η εταιρεία παραγωγής είναι η DK Productions ενώ η σκηνοθεσία είναι του Ηλία Παπαϊωάννου. Το πρωτότυπο τραγούδι ‘’In Our Home’’, που επενδύει μουσικά το βίντεο, είναι σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Δημήτρη Μητσιόπουλου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.