20 Απρ 2024
READING

H SKAG συμμετέχει στην GRAPHICA EXPO 2023

2 MIN READ

H SKAG συμμετέχει στην GRAPHICA EXPO 2023

H SKAG συμμετέχει στην GRAPHICA EXPO 2023

Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας παρουσιάζει το νέο-καινοτόμο εξοπλισμό εκτύπωσης ψηφιακής χρυσοτυπίας JETVarnish 3D Evolution

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, συμμετέχει στην GRAPHICA EXPO 2023, τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη εμπορική έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στη χώρα μας.

Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας, επιχειρήσεις εμπορίας μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών της Βιομηχανίας των Εκτυπώσεων θα προβάλουν τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου των Εκτυπώσεων, της Επιγραφοποιίας, της Οπτικής Επικοινωνίας, της Χάρτινης Συσκευασίας και της Ετικέτας σε χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, που προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από γειτονικές χώρες.

Συγκεκριμένα, η SKAG, μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο της περίπτερό της, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει την εκτύπωση ψηφιακής χρυσοτυπίας με την MGI JETVarnish 3D Evolution. Πρόκειται για εξοπλισμό ψηφιακού φινιρίσματος εντύπου της MGI, και μάλιστα για την κορωνίδα της σειράς, JETVarnish 3D Evolution, που δίνει τη δυνατότητα χρυσοτυπίας για μεγέθη Β1+ (75 x 120cm). Αναλυτικότερα, το high end μοντέλο φέρνει στην SKAG νέα δεδομένα ταχύτητας και ποιότητας, όπως επίσης και μεγαλύτερο σχήμα, ευκολία χειρισμού, αλλά και πρόσθετες λειτουργίες, με βασικότερη τη μονάδα in-line χρυσοτυπίας. Επιπλέον, ο νέος εξοπλισμός παρέχει τη δυνατότητα για πλήρη εξατομίκευση και διακοσμητικά εφέ σε χαρτικά είδη γραφής, διαφημιστικά έντυπα, κουτιά, συσκευασίες τροφίμων, ενώ διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές που διατίθενται.

Σχετικά με την συμμετοχή της εταιρείας στην Έκθεση η Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας, Πόπη Σκαγιά, δήλωσε σχετικά: «Αέναος στόχος της εταιρείας μας ήταν, είναι και θα είναι η σταθερή και ποιοτική εξέλιξη του συνόλου των δραστηριοτήτων μας μέσα από τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, αλλά και σημαντικές επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος συμμετέχουμε στην GRAPHICA EXPO, μια Έκθεση-θεσμό για τον κλάδο μας και μάλιστα που μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις νέες δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία MGI. Είναι μια σπουδαία αρχή για την επέκτασή μας σε καινούργιες αγορές εκτός του κλάδου μας, ικανοποιώντας πιο σύνθετες, αλλά και πιο σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.»

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.