19 Απρ 2024
READING

Η Pitsos παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της καμπάνιας «Ιδανικό Σπίτι»

1 MIN READ

Η Pitsos παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της καμπάνιας «Ιδανικό Σπίτι»

Η Pitsos παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της καμπάνιας «Ιδανικό Σπίτι»

Η Pitsos δημοσίευεσε το δεύτερο μέρος της καμπάνιας της με με τίτλο «Ιδανικό Σπίτι», την οποία επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory. Το πρώτο μέρος δημοσιεύτηκε τον Οκτώβρη του 2022.

Η Pitsos, η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού, βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πολλά χρόνια. Η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων, από το 1865 αφουγκράζεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων, μικρών και μεγάλων, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς. Σήμερα, μετά από πολλά χιλιόμετρα πορείας, έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη μάρκα οικιακών συσκευών με εύχρηστο, μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει τη λειτουργικότητα μαζί με προηγμένη τεχνολογία. Στόχος της πάντα είναι να βοηθήσει τον καταναλωτή να ζει καλύτερα, διαμορφώνοντας το «ιδανικό» σπίτι, εκεί όπου θα ζει όπως θέλει.

Και αυτό είναι το θέμα της καμπάνιας, δηλαδή το πώς η Pitsos μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό σπίτι μέσω των προϊόντων της. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος της καμπάνιας παρουσιάζει τα προϊόντα που πράγματι μπορούν να υλοποιήσουν το όνειρο ενός ιδανικού σπιτιού. Η καμπάνια αναπτύσσεται στην τηλεόραση και σε digital περιβάλλον, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Βοο Productions σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπουραντά και sound design από την εταιρεία Bounce.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.