26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Otrivin Pollution Capture Pencils

1 MIN READ

Campaign of the Day: Otrivin Pollution Capture Pencils

Campaign of the Day: Otrivin Pollution Capture Pencils

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καμπάνια του brand Otrivin με τίτλο «Pollution Capture Pencils», την οποία δημιούργησε με τη Wunderman Thompson Global. Σκοπός της καμπάνιας είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για το νέο πρόγραμμα Otrivin Actions to Breathe Cleaner, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρεία τοποθέτησε ιονιστές σε τρία σχολεία χαμηλού εισοδήματος στις βιομηχανικές περιοχές Peenya, Hegganahalli και Mallasandra. Τα υποπροϊόντα ρύπανσης που συνέλεξε, συνδυάστηκαν με μόλυβδο για να κατασκευάσει πιστοποιημένα μη τοξικά μολύβια για τα παιδιά στο Bengaluru της Ινδίας.

Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι το 98% των παιδιών στην Ινδία αναπνέουν τοξικό αέρα,  σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και στις τάξεις τους – όπου τα παιδιά περνούν έως και 8 ώρες την ημέρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.